Home
Bedrijfscommunicatie
Bedrijfscommunicatie
Lease
ICT & Netwerkbekabeling
Elektra en verlichting
Soluflex vloeren
Onder constructie
Home
Onder constructie
Contact
Home
Onder constructie
Contact
Contact
Contact

  

© 2014 Quality Telematics  -  Algemene Voorwaarden

Lease

Leasen van uw telefooncentrale en toebehoren


Het leasen van een telefooncentrale, kopieer- en printapparatuur, transportmiddelen etc. is tegenwoordig zeer gebruikelijk.

Steeds meer bedrijven kiezen voor leasing vanwege de praktische en financiële voordelen.

Voordelen van leasen

Overeenkomst tussen de verhuurder en de huurder voor een bepaalde duur tegen betaling van periodieke termijnbedragen om over de benodigde apparatuur (en service-verlening!) te kunnen beschikken.

Waarom leasen?

U hoeft geen apparatuur aan te schaffen om ervan te kunnen profiteren. Leasen biedt wellicht meer voordelen dan u denkt. Hieronder 7 redenen om te kiezen voor leasen:

  1. Maak uw geld vrij: Door te leasen in plaats van aan te schaffen, maakt u een groot deel van het werkkapitaal vrij dat uw bedrijf nodig heeft voor andere uitgaven. Het enige extra werk is het periodieke budget opstellen voor de apparatuur.
  2. Altijd de nieuwste technologie: Xerox ontwikkelt voortdurend nieuwe technologieën, dus zelfs de beste hardware wordt nog verbeterd. Als u least, veroudert uw apparatuur niet. Als er een verbeterde, geüpdate of geüpgrade versie op de markt wordt gebracht, kunt u eenvoudig en gemakkelijk tegen lage kosten upgraden.
  3. Voorkom budgettaire beperkingen: Als u apparatuur aanschaft, gebruikt u geld uit het investeringsbudget van uw bedrijf. De kosten van leasen worden echter als bedrijfskosten beschouwd. U krijgt dus vlugger toestemming en u houdt uw investeringsbudget vrij voor eventuele latere aankopen. Simpel!       
  4. Ga efficiënt om met uw kredietfaciliteiten: Door te leasen, voorkomt u dat uw kredietfaciliteiten worden opgebruikt. Als u kredietfaciliteiten vrijhoudt voor uitgaven waarvoor u niet op huurbasis kunt betalen, zoals onverwachte uitgaven en nieuwe investeringen, kan uw bedrijf op veranderingen in de markt blijven inspelen.
  5. Vereenvoudig uw cashflow: Als u least, kunt u de kosten van apparatuur, service en software combineren in één eenvoudige periodieke betaling. En dat niet alleen: u kunt ook de duur, de voorwaarden en de betalingen van uw lease afstemmen op uw cashflow.
  6. Voorkom grote aanbetalingen: Als u een banklening afsluit om dure apparatuur te kopen, moet u een forse aanbetaling doen, meestal 10-25% van de aankoopprijs. Met een lease kunt u 100% van de waarde van het apparaat financieren. Het is dus een soort lening zonder aanbetaling.
  7. Betaal misschien minder belasting: Misschien kunt u uw maandelijkse leasingbetalingen registreren als bedrijfskosten (afhankelijk van uw activiteit), zodat u aanzienlijk minder belasting hoeft te betalen gedurende de gemiddeld vijfjarige cyclus van eigendom. Vraag aan uw accountant of belastingadviseur welke belastingvoordelen leasing voor u kan hebben.


Karakteristieken van Operational Lease


Voordelen van Operational Lease

 

Karakteristieken van Financial Lease

 100% financiering;Het leasecontract is rechtstreeks verbonden aan de investering. Het werkkapitaal blijft vrij voor de bedrijfsvoering.

Voordelen van Financial Lease

Een eindoptie; De klant wordt eigenaar van de apparatuur